“İlimiz ve ülkemiz açısından önemli bir potansiyel”

31 Aralık 2015 16:39

Vali Vahdettin Özkan Davraz Kayak Merkezinde sektör temsilcilerinin de katılımı ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Kayak Merkezinde devam eden çalışmaları da yerinde denetledi.

Toplantıda Davraz’da geçtiğimiz yıl alınan kararların hangilerinin hayata geçirildiği ve 2016 yılında ele alınması gereken öncelikli konularla ilgili brifing aldı.

Vali Özkan Toplantının ardından Davraz Kayak Merkezinde yapım Çalışmaları devam ve bitme aşamasına gelen Sky Zip Line Whistler (Bireysel basit teleferik) , Snow Tubing (Kar Botu) ve diğer tesisleri yerinde gördü ilgililerden bilgi aldı.

Davraz’ın ilimiz ve ülkemiz açısından önemli bir potansiyel olduğunun altını çizen Vali Özkan Davraz’ın alt yapısı ile ilgili kısa, orta ve uzun vadede önemli yatırımların olacağını belirtti.

Yapılan toplantıyla ilgili olarak Vali Özkan “ Tüm ilgili kuruluş ve özel sektör temsilcilerinin katıldığını bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki sezonlar için iyi bir kayak alt yapısı oluşturmak ve kar turizmini çeşitlendirmek adına yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bu çerçevede daha önceden yapılan işleri gözden geçirmiş olduk. Önümüzdeki dönem içinde yapılacaklarla ilgili iş eylem programı yaptık. Tüm bu çalışmalarla Davraz’ı ilimizin ve memleketimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Vali Özkan emeği geçenlere ve verdiği desteklerden dolayı ilgili bakanlıklara teşekkür etti.

Henüz Kayak yapacak kadar kar bulunmayan Davraz’da meteorolojik verilere göre hafta sonundan itibaren yoğun bir kar yağışı bekleniyor.

 

 

Bu haber 685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...