“Birlik, beraberlik içerisinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz”

31 Aralık 2015 16:42

Vali Vahdettin Özkan, tüm Isparta halkının yeni yılını kutladı. Vali Özkan yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yepyeni umutlarla yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. 2015 yılı ilimizde birçok yeni projenin hayata geçirilmesi ile verimli bir yıl olarak geride kaldı.

Yeni yılda yeni bir şevk ve enerjiyle Isparta’mızda yaşam kalitesini daha da artıracak çalışmalar yapmak en önemli önceliğimiz olmalıdır. Yeni bir yıla girerken, millet olarak; birlik, beraberlik içerisinde azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.

Bu duygularla, son günlerde Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kasteden şer odaklarıyla mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin başta olmak üzere Ispartalı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.

Vatanımız uğruna hayatını feda eden aziz Şehitlerimize minnet ve şükranlarımızı sunar, Kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim. İstikbalin ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum.

Ayrıca; vatandaşlarımızın Yılbaşı akşamını huzur ve güven ortamında geçirmesi amacıyla, Güvenlik güçlerimiz takviye ekiplerle önlemlerini arttıracaklardır. Başta 112 ekiplerimiz olmak üzere hastanelerimizde sağlık hizmetleri aksatılmadan devam edecektir. Vatandaşlarımız her türlü yardım için 112 Acil yardım hattından 24 saat süreyle hizmet alabilirler”.

Bu haber 708 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...