Emniyet göz açtırmıyor

2 Ocak 2016 12:43

Asayiş Şube Müdürlüğünce, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor. Konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

 Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan kontrol ve denetimler sırasında durumundan şüphelenilen bir şahsın yapılan GBT kontrolünde “Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan 2 Yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranmakta olduğu anlaşılmıştır.

Yakalanan H.Ç. isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

ASKERİ FİRAR YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Gökçay da şüpheli bir şahıs olduğu bilgisi elde edilmesi üzerine bahsi geçen yere intikal edilerek yapılan kontrol ve denetimler sırasında beyanında adını Erkan ÇELİK olarak belirten şahsın çelişkili beyanları üzerine yapılan kimlik tespitinde asıl kimliğinin farklı olduğu ve “Nitelikli Cinsel Saldırı ve Askeri Firar” olarak aranmakta olduğu anlaşılmıştır.

Yakalanan ve asıl kimliği K.Ç. olan şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

KAMU MALINA ZARAR VEREN VE HIRSIZLIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Çay Boyunda bulunan park alanındaki Belediye’ ye ait Kamelyanın çatı kısmındaki kurşun kaplamaların iki şahıs tarafından sökülmekte olduğu bilgisi alınması üzerine olay yerine intikal edilmiş olup, ekiplerimizin olay yerine geldiğini gören iki şahsın kamelyanın yanında bir hurda arabasını bırakarak kaçmaya başlamaları üzerine yaşanan kovalamacanın ardından saklandıkları yerde bulunan şüpheli B.Ç. ve M.G. isimli iki şahıs yakalanmıştır.

Şahısların üst aramaları neticesinde şüphelilerden B.Ç. isimli şahsın üzerinde kamelyanın üzerindeki kurşun kaplamaların sökümünde kullanılan çeşitli el aletleri bulunmuştur. Şüphelilerin kamelyanın üzerinden söktükleri 11 parça kurşun kaplama Belediye Başkanlığı görevlilerine teslim edilerek şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

Adli makamlara “Açıktan Hırsızlık” suçundan sevk edilen B.Ç. ve M.G. isimli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Yedişehitler Mahallesinde bir işyerinde “Hırsızlık” olayının meydana geldiği bilgisi elde edilmesi üzerine ekiplerimiz tarafından olay yerine intikal edilerek gerekli inceleme ve araştırmalara başlanılmıştır.

İşyerine ait güvenlik kameraları incelemeye alınarak yapılan çalışma neticesinde meydana gelen “İşyerinden Hırsızlık” olayının faillerinin daha önceden de çok sayıda “hırsızlık” suçlarından kayıtları bulunduğu anlaşılan K.Ö. ve T.Ç. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.

Yapılan takip neticesinde yakalanan K.Ö. ve T.Ç. isimli şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Bu haber 599 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...