2016´da Büyüyen bir Isparta Olsun

2 Ocak 2016 12:56

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve refah getirmesini diledi.

 Borsa Başkanı Adar, iş dünyası için daha çok yatırımla, daha fazla insana iş, AŞ ve refah sağlama temennisini dile getirerek"2015 sevinçlerin, güzelliklerin ve büyüyen Türkiye'nin yılı olsun" dedi.           

Adar, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bir takvimin daha son yaprağına geldik. Gerek ülkemizde, gerek dünyada bu 365 günde, acı tatlı çok şey yaşandı. Yılın son günleri, yeni bir yıla başlamanın heyecanı ve sevincini içinde barındırırken, aslında bizlere zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini hatırlatmakta.

Ülke olarak, Isparta olarak büyük hedeflerimiz var. İlk etapta Cumhuriyetimizin 100'üncü kuruluş yıldönümünde daha zengin, daha büyük, daha güçlü bir Türkiye, daha büyük bir Isparta için ulaşmak istediğimiz rakamlar var.

O tarihte bugünkünden 2,5 kat daha zengin bir ülke olmak istiyoruz. Yeni yılda da hep birlikte bunun için azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Yeryüzüne baktığımızda görüyoruz ki noksansız kimse yok. Onun için aslında hepimiz birbirimize muhtacız. Sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik varsa orada herkes kazanır. Onun için birbirimizi seveceğiz. Zenginliğin de mutlu ve huzurlu olmanın da tek anahtarı bu. 2015'in iz bırakan, kendini güzellikleriyle, sevinçleriyle hatırlatan bir sene olmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, Isparta iş dünyası adına yeni yılın herkese sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum"

 

Bu haber 685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...