Kent Konseyi’nden İl Genel Meclisi’ne ziyaret

23 Kasım 2012 19:14

Isparta Kent Konseyi yönetimi, kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor. Konsey üyeleri son olarak İl Genel Meclisi üyelerini geçtiğimiz Perşembe günü Plan ve Bütçe görüşmeleri sırasında ziyaret etti. 

Meclis salonunda gerçekleştirilen ziyarette Kent Konsey Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve yürütme kurulu üyeleri, ilk olarak meclisi ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bülbül, meclis üyelerine, konseyin yapısı hakkında bilgiler verdi. Isparta’nın en özgür sesi olduklarını belirten Bülbül: “Biz özgür ve güçlü bir sesiz. Bazı kurum ve kuruluşlarımız konuşma konusunda sıkıntı yaşayabilir. Ama biz özgür bir ses olduğumuz için Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza kadar ulaşabiliriz. Önemli olan Isparta’nın menfaatleri ve birlikteliğidir. Biz siyaset üstü bir kurumumuz. Herkesin siyasi bir görüşü olabilir ama bizim konseyimizin çatısı altında siyaset olmaz” dedi.

Ziyaretten ötürü son derece memnun olduklarını söyleyen İl Genel Meclis Başkanı Osman Zabun: “Kent Konseyine çalışmalarında başarılar diliyorum. İlimizde kurulması her ne kadar geç kalınmış olsa da konseyimiz kuruldu. Siz gibi değerli insanların bu konseyde olması bizim için büyük bir şans. Meclisimizde bu konseyin kurulması için çok defa görüşmelerde bulunduk. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

Bu haber 693 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...