Dostluk maçını basın mensupları kazandı

13 Ocak 2016 17:55

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti takımı ile Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği takımı arasında voleybol maçı düzenlendi. 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda oynanan ve zorlu geçen maçı Isparta Gazeteciler Cemiyeti takımı 3-2 kazandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle IGC tarafından çeşitli organizasyonlar düzenlendi. Bu kapsamda basın mensuplarıyla sağlıkçılar voleybol maçında bir araya geldi. Maç sırasında Kanal32 Haber Müdürü İsmail Altunbaş, şok bir sakatlık yaşadı. Oyun sırasında Altunbaş'ın omzu çıktı. Altunbaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın tarafından hastaneye götürüldü. Altunbaş'ın omzu Devlet Hastanesi'nde yerine takılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAPTAN TUNA, TAKIMINI UÇURDU

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin kaptanı olarak sahaya çıkan Cemiyet Müdürü ve Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tuna Ünal, takımını adeta uçurdu. Okul çağlarından bu yana profesyonel olarak Voleybol sporuyla uğraşan meslektaşımız Ünal, verdiği taktiklerle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Ünal, her sette ortalama 10 sayıdan fazla skor yaptı. Doktorların dahi imrendiği meslektaşımız ve takım kaptanımız Tuna Ünal, takımını disiplininden ötürü de kutladı.  Öte yandan maç kıran kırana geçti. Gazetecilerden Şakir Aksöz ve Ali Çevikbaş performansı ile göz doldurdu. Maç sonrası açıklamada bulunan Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın ile Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, sonuçtan ziyade dostluğun önemine vurgu yaptılar. KHBG Genel Sekreteri Aydın tarafından  IGC Başkanı Karahan’a günün anlam ve önemini binaen plaket takdim edildi.

 

 

Bu haber 643 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...