Iyaşpark Otel Hizmete girdi

16 Ocak 2016 12:30

Isparta’nın en yeni ve heyecan verici mekanlarından biri olacak olan Iyaşpark Otel Isparta misafirlerine kapılarını açıyor.

Resmi açılışını ilerleyen tarihlerde gerçekleştirecek olan Iyaşpark Otel Isparta, 15 Ocak Cuma günü hizmet vermeye başladı.

Iyaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol yaptığı açıklamada  “ Iyaspark Otel Isparta’nın  içi son derece lüks mobilya ve ekipmanlar ile donatılmış olup, ince zevkli iç mimarların projeleriyle desteklendi. Her türlü konfora cevap verebilmek için hiçbir ayrıntıdan kaçınılmadı. Odalarda elektronik kapı kilidi, aydınlatma sistemi, mini bar, ulusal ve uluslararası uydu kanallı 82 ekran lcd tv, direk telefon, şifreli emanet kasası, duş, wc, saç kurutma makinesi, VRV klima sistemi, Split Klima bulunuyor. Iyaspark Otel Isparta, VIP hizmet anlayışıyla, 150 kişi kapasiteli teras restoranı ile,  açık-kapalı bölümleriyle, her turlu davet, toplantı ve organizasyonlarınız için şehrin içinde özel bir dinlenme durağı olarak halkımızın hizmetine hazırdır. Isparta’ya ve tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Bu haber 583 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...