İtfaiye personeli Kızılay’a kan bağışı yaptı

16 Ocak 2016 12:33

İnsanların en zor anlarında, can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla 7/24 hizmet veren, çıkan yangınlarda hayat kurtaran Isparta İtfaiye Müdürlüğü, bu çalışmalarının yanı sıra Kızılay’a da kan bağışında bulunarak, kan ihtiyacı olan vatandaşların en zor anlarında da yanında oldu.

Bu kapsamda Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, merkez binada Kızılay’a kan bağışında bulunurken, itfaiye olarak nasıl insanların en zor anlarında yanlarındalarsa, bu seferde kan bağışıyla da bir cana can katmak amacıyla bağışta bulunduklarını söylediler.

Kan bağışında bulunmaktan ve bir cana can katmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Isparta İtfaiye Müdürü Halil Açar, “Isparta İtfaiye Müdürlüğü olarak nasıl insanların en zor anlarında yanlarındaysak, kan bağışıyla da tüm personelimizle birlikte bir cana can katalım diye ihtiyaç sahiplerine kan vermek için birlikte karar aldık. Bu konuda tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

İtfaiye olarak her daim görevlerinin başında olduklarını belirten personel ise, “7 gün 24 saat esasına göre vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için çalışıyoruz. Şimdi de burada Kızılay’a kan vererek, can kurtarmak istiyoruz. Bir nebze de olsa faydamız olduysa ne mutlu bizlere” diyerek duygularını aktardılar.  

Bu haber 705 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...