İlçe Belediye Başkanları Ankara yollarını aşındırmaya başladı

19 Ocak 2016 14:56

1 Kasım seçimlerinin ardından hükümetin kurulması ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığına seçilmesi ile birlikte Isparta ilçelerinin belediye başkanları da hizmet için Ankara yollarını aşındırmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta boyunca Senirkent, Keçiborlu, Uluborlu, Büyükkabaca Belediye Başkanları Ankara’ya giderek görüşmeler yaparken Şarkîkaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ise ilçesinin daha fazla hizmet alabilmesi için partisini değiştirerek AK Parti’ye geçti.

Belediyelerde ise hizmet yarışı başladı. Isparta’nın ilçe belediye başkanları ilçelerinin daha fazla hizmet alabilmesi için geçen hafta Ankara yollarını aşındırdı. Senirkent, Keçiborlu ve Uluborlu ilçelerinin belediye başkanları ile Büyükkabaca beldesinin belediye başkanı geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek çeşitli görüşmeler yaptılar. Tabi ki görüşmelerin ilk adresi TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç oldu.

AK PARTİ TEŞKİLATI İLE ZİYARETE GİTTİ

AK Parti Senirkent İlçe Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i makamında ziyaret etti. Ziyarette MHP'li Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu'nun da olması dikkat çekti. Milletvekili Bilgiç, Civelekoğlu ile görüştü. Sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundular.

KEÇİBORLU VE ULUBORLU BİRLİKTE DOLAŞTI

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi Ankara’daki ziyaretlerini birlikte yaptılar. Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi ve Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Keçiborlu Tuzla mahallesinde bulunan K2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu için HSYK 1. Daire Başkanı Halil Koç ve HSYK Üyesi Muharrem Özkaya ile Ankara’da bir takım görüşmeler gerçekleştirdi. Keçiborlu’da bulunan K2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu için genişletilme ve yenileme çalışmaları hakkında bilgi alan Parlak, en yakın zamanda cezaevi kurumunun çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...