CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş’den indirim açıklaması!

22 Ocak 2016 14:04

Serbest tüketici olarak değerlendirilen abonelerin, Antalya, Burdur, Isparta Bölgesi'nin görevli elektrik tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş.'den indirimli olarak elektrik temin edebileceği bildirildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 2016 yılı için serbest tüketici limitini 3600 kwh olarak belirlemesinin ardından yazılı bir açıklama yapan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, aylık elektrik faturasının yaklaşık 120 TL ve üzerinde olan abonelerin, indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olduğunu söyledi. Serbest tüketici statüsünde olan elektrik kullanıcılarının şirketle elektrik satış sözleşmesi imzalayarak indirimli elektrikten faydalanabileceğini hatırlatan Bakal, "Serbest tüketici olarak değerlendirilen ve henüz herhangi bir indirimli tarifede yer almayan yaklaşık 80 bine yakın abonemiz var. Bu abonelerimiz için ait oldukları gruplara göre, yani sanayi, ticarethane ve meskenler için uyguladığımız avantajlı tarifelerimiz ve dönemsel pek çok kampanyamız mevcut" dedi.

AYNI HİZMET DAHA UCUZA

İndirimli elektrik hakkından yararlanmanın çok kolay olduğunu ve herhangi bir ek maliyet içermediğini vurgulayan Bakal, sözleşme imzalayan abonelerin elektrik tesisatında veya sayaçlarında bir değişiklik yapılmadığını kaydetti.

Öte yandan, Türkiye'nin diğer bölgelerinde yer alan serbest tüketicilerin de CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş. farkıyla indirimli elektrik hakkından faydalanabileceğini ifade eden Bakal, elektrik satış sözleşmesi imzalanmasından itibaren abonelerin avantajlı fiyatlardan da yararlanabileceğini bu işlemler için müşterinin herhangi bir masrafı ve ödemesi olmayacağını ifade etti. Halit Bakal ayrıca, indirimlerden faydalanmak isteyen abonelerin, CLK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet Merkezleri'ne başvurabileceğini de sözlerine ekledi.

 

Bu haber 803 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...