Memur-Sen’den Ankara ziyareti

28 Ocak 2016 17:40

Memur – Sen Isparta İl Temsilciliği, Temsilciliğe bağlı Sendikaların Şube Başkanları ile birlikte Ankara’ya giderek Ak Parti Isparta Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’i, Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce’yi, Memur – Sen eski Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu ve Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunup, Isparta’nın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Memur – Sen İl Temsilcisi İhsan Arıcı başkanlığındaki 20 kişilik heyet, TBMM’ye yaptığı ziyarette ilk olarak Ak Parti Isparta Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ile görüşmüştür. Söz konusu görüşmede; İl Temsilcimiz İhsan Arıcı, Milletvekili Bilgiç’e gerek 1 Kasım’da yeniden Milletvekili seçilmesi gerekse geçtiğimiz günlerde seçildiği TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevi için ayrı ayrı tebrik etmiş ve görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süreyya Sadi Bilgiç de ziyarette yaptığı konuşmada; “Memur – Sen Isparta Temsilciliğine yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleri beni fazlasıyla memnun etmiştir. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz Isparta’da Memur – Sen’in çalışmaları başarıyla devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Ziyarette; Memur – Sen İl Temsilcisi İhsan Arıcı tarafından Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e bir tablo hediye edildi.

Memur – Sen Isparta İl Temsilciliği heyeti daha sonra; Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce’yi de makamında ziyaret ederek ona da hayırlı uğurlu olsun dileklerini ilettiler.

Bu ziyaretlerin ardından Memur – Sen Isparta İl Temsilciliği heyeti uzun süre Memur – Sen Genel Başkanlığı yapmış olan son iki seçimdir Ak Parti’den Ankara Milletvekili olarak seçilmiş olan Ahmet Gündoğdu’yu da TBMM’deki makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Memur – Sen Isparta İl Temsilciliği, Ankara ziyaretlerini Memur – Sen Genel Merkezine giderek Genel Başkan Ali Yalçın’ı da makamında ziyaret ederek, kendisine Isparta ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi sundular. 

Bu haber 704 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...