“Mağduriyet söz konusu değil”

1 Şubat 2016 18:59

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Radyoloji Servisi cihazlarının bozuk olduğu ve bu nedenle hastaların mağdur edildiği yönündeki iddialar üzerine açıklama yapan Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım hastalarda mağduriyetin söz konusu olmadığını dile getirdi.

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, hastanede bulunan cihazların birkaçının yıllık bakımının yapıldığını belirterek, hastanede faaliyette olan cihazların hepsinin yedekli olduğunu, bu nedenle de hastaların hiçbir şekilde mağdur edilmediğini söyledi.

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, tıp fakültesi hastanesine gelen hiçbir hastanın mağdur edilmediğini belirterek, “Hastanemizde kesinlikle böyle bir sorun yoktur. Bazı cihazlarımız bakımda, ancak her cihazın yedeği vardır. Biri arızalıysa ya da bakımdaysa diğer cihazla hastalarımızı kontrol ediyoruz. Bu konuda hastanemize gelen hiçbir hastamız mağdur edilmiyor. Dediğim gibi bazı cihazlarımız aşırı yoğunluk nedeniyle arıza çıkarabiliyor. Şu anda arızalı olan ya da bakım zamanı gelmiş bütün cihazlarımızın bakım ve onarım işleri yapılıyor. 2 haftadır çalışmayan bir cihazımız yok. Çalışmayan cihazlarımız da bakımda olduğu için faaliyet göstermiyor. Hastalarımızı her ne olursa olsun mağdur etmeyiz. Hastalarımızın mağduriyeti söz konusu değil” şeklinde bilgi verdi.

 

 

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...