BAKA, ilçeleri de bilgilendiriyor

1 Şubat 2016 19:19

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), yeni çıktığı toplam 12 milyon TL bütçeli 2016 Mali Destek Programları hakkında Antalya, Burdur ve Isparta il merkezlerinde gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarını ilçelerde sürdürecek. Toplantılarda; yeni mali destek programının amacı, hedefi, alt başlıkları ile ilgili konular hakkında önemli bilgiler verilecek. Antalya, Burdur ve Isparta’nın ilçelerinde gerçekleştirilecek 2016 Mali Destek Programları bilgilendirme toplantıları takvimi 1 Şubat’ta Alanya, Manavgat, Kumluca ve Finike’den başlayacak, 9 Şubat’ta da Gölhisar, Yeşilova, Bucak ve Ağlasun’da sona erecek.

‘Küçük Ölçekli İşletmeler’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Sürdürülebilir Çevre’ alt başlıklarında 2016 Mali Destek Programları için teklif çağrısına çıkan BAKA, Isparta, Antalya ve Burdur merkez ile ilçelerinde imalat sanayisinde faaliyet gösteren ‘Mikro’ ve ‘Küçük’ işletme sınıfındaki KOBİ’ler ile kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar, belediyeler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile mesleki eğitim merkezleri, üniversiteler, OSB’ler ile küçük sanayi siteleri projelerine BAKA toplam 12 milyon TL tutarında hibe desteğinde bulunacak. Mali destek programına projelerin internet üzerinden son başvuru tarihi 8 Nisan, proje dosyalarının son teslimi ise 15 Nisan 2016.

ALANYA, MANAVGAT, FİNİKE VE KUMLUCA’DAN BAŞLIYOR

BAKA, 2016 Mali Destek Programları hakkında bilgilendirme toplantılarını Burdur, Antalya ve Isparta il merkezlerinin yanısıra ilçelerde de gerçekleştiriyor. İlçelerdeki bilgilendirme toplantıları, Antalya’nın ilçelerinden başlayacak. 1 Şubat Pazartesi günü BAKA’nın bilgilendirme toplantısı, Alanya’da HEP Üniversitesi Mor Salonu’nda saat 10.00’da, Finike Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda saat 10.00’da, Manavgat’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 14.30’da, Kumluca Belediyesi Toplantı Salonu’nda 14.30’da başlayacak.

Gündoğmuş’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda ve Kaş’ta Turizm Otelcilik Toplantı Salonu’nda 02 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantıları saat 11.00’de başlayacak. 03 Şubat Çarşamba günü ise; Elmalı’da Yusuf Önertoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda saat 10.00’da, Akseki’de Şahinler Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda saat 11.00’de ve Korkuteli’nde Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda saat 14.30’da bilgilendirme toplantıları başlayacak.

ISPARTA VE BURDUR’UN İLÇELERİ

Isparta’nın ilçelerinde ise bilgilendirme toplantıları; 04 Şubat Perşembe günü Senirkent’te saat 10.00’da MYO Konferans Salonu’nda, Keçiborlu’da saat 14.30’da İstanbul Menkul Kıymetler İlköğretim Okulu’nda, Yalvaç’ta saat 10.00’da Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda ve Eğirdir’de de saat 14.30’da Kervansaray Düğün Salonu’nda başlayacak. Toplantılar, 5 Şubat Cuma günü Şarkikaraağaç’ta Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda saat 14.00’de, 8 Şubat Pazartesi günü ise Sütçüler’de Belediye Kültür Salonu saat 11.00’de ve Yenişarbademli’de Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak.

Burdur’un ilçelerindeki bilgilendirme toplantıları da 9 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek. Toplantılar, Gölhisar ile Bucak’ta saat 10.00’da, Yeşilova Kaymakamlığı Toplantı Salonu ile Ağlasun Meslek Yüksek Okulu Toplantı Salonu’ndaki da saat 14.30’da başlayacak.

Toplantıların saatleri ve yerleri ile program hakkında detaylı bilgi, Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamı http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebilir. 2016 Mali Destek Programları’na proje başvuruları, BAKA’nın Isparta, Antalya ve Burdur’daki yatırım destek ofislerine yapılabilecek. Mali destek programları kapsamında Isparta, Antalya ile Burdur’da faaliyet gösteren özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların projelerinin son başvuru tarihi de 15 Nisan 2016 saat 17.00 olarak belirlendi.

 

Bu haber 811 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...