EGAFED Yönetim Kurulu Toplantısı IGİAD ev sahipliğinde gerçekleştirildi

3 Şubat 2016 18:26

Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (EGAFED) Yönetim Kurulu Toplantısını Isparta  Genç İş Adamları Derneği’nin ev sahipliğinde  Devin Otelde  gerçekleştirildi.

Isparta GİAD Başkanı M.Hakan GÖKDOĞAN, yaptığı açılış konuşmasında, EGAFED’in Yönetim Kurulu Toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu sevinci belirterek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

GÖKDOĞAN ayrıca tarımsal kalkınmadan turizm sektörüne kadar Ispartanın bölgedeki önemini vurgulayarak ekonomik dokusu hakkında bilgi verdi. Ispartanın son yıllarda eğitim,sağlık,alt yapı yatırımlarıyla  2015 TÜİK verilerinde en yaşanabilir şehir seçilmesinin altını çizen GÖKDOĞAN “sadece bölge için değil  ülkemize genç girişimci sayısının artması  gerekmektedir. Genç ve girişimci bir Türkiye geleceğini daha sağlam temeller üzerine kurabilir.”dedi

EGAFED BAŞKANI A.Volkan TURGUT ise Türkiye sancılı bir seçim döneminden geçtiğini  hatırlatarak “İş dünyası ekonomik istikrar, huzur ve güven istiyorsa, düne göre daha fazla çalışmak, daha fazla üretmek zorundadır. 2016 yılı yeni bir başlangıç olduğuna göre iyimser ve başarı odaklı hedefler belirlemelidir.”dedi.

TURGUT, EGAFED Yönetim Kurulu Toplantısını sahipliği yapan Isparta GİAD’ın başkanı Mehmet Hakan GÖKDOĞAN ve yönetimine teşekkür ederek toplantının bölge ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini diledi.

 

Bu haber 726 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...