“Otopark ücretlerini en düşük seviyede tuttuk”

9 Şubat 2016 18:58

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hizmete soktukları otoparkların ücretlerini gelir seviyesi en düşük vatandaşlara göre ayarladıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün makamında yaptığı basın toplantısında, otoparklarla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Günaydın, Otopark ücretlerinin daha da aşağı çekilebileceğini açıkladı.

“ÜCRETLERİ EN DÜŞÜK SEVİYEDE TUTTUK”

Hizmete soktukları otoparkların ücretlerini mümkün olduğu kadar düşük tuttuklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; “Mevcut otoparklarımızı belli ücrete tabi tuttuk. Gerekirse ücretleri biraz daha aşağıya çekilebilir. Hiçbir vatandaşımızı ayırt etmiyoruz. Belediye başkanı ve belediye personelimizde ücrete tabi. Ücretleri gelir seviyesi en düşük olan vatandaşımıza göre ayarladık. Yapım maliyetinin amortisini düşünmedik. Hizmet etmesi için fiyatları ona göre belirledik. Diğer vilayetlerde örneğin 30 TL tutuyor biz de 3 lira.

“BAZI ÇALIŞMALARIN DEVRİNİ ALDIRDIK”

Isparta yaşanabilir en mutlu kent olacak demiştim. Bu erken geldi. Valilik, eğitim ve sağlık kanadımızı da tebrik ederiz. Onların da katkıları büyük. Ama biz bu hizmetleri yapmasaydık Isparta belki birinciliği bırakın 15 - 30’uncu vilayet olamazdı. İki ses birleşti Isparta Türkiye birincisi oldu. Isparta bundan sonra her zaman birinciliklere layık vilayet olacak. Bundan sonra işimiz daha da kolay olacak. Çünkü bazı çalışmalara artık devrini aldırdık. Devrini alan bir motor hızla gider.

“PERSONELİMİZ KİBAR OLACAK”

Bakın ben bu konuda Otopark İşletme Müdürlüğü kurdum. Orada 12 personelimiz çalışıyor. Personelimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Isparta’mızın en nezaketli personeli olacak. Kibar olacaklar. Lütfen, hay hay, buyrun gibi kelimeleri kullanan personelimiz olacak. Otopark Müdürümüz de araştırmaya bugünden itibaren başladı. Otopark Müdürümüze İstanbul otoparklarının incelemesini tamamlattım. Bu konuyu geliştireceğiz” diye konuştu.

Bu haber 704 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...