Isparta hentbol takımları yarı finalde

11 Şubat 2016 18:51

Isparta Hentbol Erkek ve Kız takımları, Karaman’daki Anadolu Yıldızlar Ana Ligi müsabakalarında güçlü rakipleri yenerek, yarı final vizesini aldı. 

2015-2016 Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final kız-erkek müsabakaları 05-07 Şubat 2016 tarihleri arasında Karaman’da yapıldı.

Sporun tabana yaygınlaştırılması ve yetenekli sporcuların spora kazandırılması gibi hedefler doğrultusunda hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi, çeşitli branşlarda Türkiye’nin dört bir köşesinde devam ediyor.

Karaman’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakalarında 12 erkek takımı ve 12 bayan takımı olmak üzerek toplam 24 takım ve yaklaşık 336 sporcu mücadele etti. Çeyrek Final müsabakalarına katılan Isparta Hentbol Erkek ve Kız takımı önemli başarıya imza attı.

Isparta Hentbol Erkek ve Kız takımı, ANA Lig müsabakalarında güçlü rakiplerini geride bırakarak yarı finallere gitmeye hak kazandı.

Yarı Final vizesi alan kız-erkek hentbol takımı Isparta Gençlik ve Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü hentbol antrenörleri Hüseyin DOĞAN ve Orhan KARABULUT ile birlikte finallere gitmeyi hedefliyor.  

Bu haber 1086 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...