Emniyet göz açtırmıyor

17 Şubat 2016 17:22

Asayiş Şube Müdürlüğünce, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor. Emniyet’ten yapılan açıklama şöyle:

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK VE 6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET

05.02.2016 günü Işıkkent Mahallesinde işyeri bulunan müşteki E.G isimli şahsın işyerinden(1) adet Bocsch marka Hilti ve (1) adet yivsiz av tüfeğinin çalınması ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen M.S ve A Y.  isimli şahıslar hakkında adli işlem yapılmıştır.

Ayrıca şüpheli A.Y isimli şahsın Yedişehitler mahallesinde bulunan ikametinde 13.02.2016 günü yapılan aramada (11) adet MKE yapımı 7,65 çapında fişek ile  (1) adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait fişek ele geçirilmiştir.

 İşyerinden hırsızlık ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından adli makamlara sevk edilmiştir.

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA, SUÇ EŞYASINI SATIN ALMA

Bağlar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanenin sahibi olan F.E isimli şahıs kendisine ait olan motosikletini müşterisi olan A.A isimli şahsa kullanıp geri getirmesi için emanet olarak vermiş ancak şahsın motosikleti geri getirmemesi üzerine şahıstan şikayetçi olmuştur. Şüpheli A.A isimli şahsın motosikleti H.K isimli şahsa sattığı anlaşılmıştır.

A.A isimli şahıs hakkında Güveni Kötüye Kullanma, H.K isimli şahıs hakkında Suç Eşyasını Satın Alma suçlarından işlem yapılarak konu adli makamlara sevk edilmiştir.  Motosiklet temin edilerek, müşteki F.E’ ye teslim edilmiştir.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

Çelebiler Mahallesi, Tuhafiyeciler Sitesi arka kısmında meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı olayında; müşteki H.A. Lifan marka motosikletini direksiyon kilidini kilitleyerek, park ederek oradan ayrılmış ve geri geldiğinde motosikletini bulamamıştır. Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda H.A isimli şahsa ait motosiklet bulunarak, kendisine teslim edilmiştir. Teslim edilen motosiklette yaklaşık 250,00TL hasar olması nedeniyle H.A isimli şahıs şikayetçi olmuştur.

Hırsızlık Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalarda şüphelinin dana önce benzer suçlardan dolayı hakkında işlem yapılan R.K. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucu yakalanan R.K hakkında işlem yapılarak adli makamlara sevk ediliş ve şahıs çıkarılmış olduğu mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

YARALAMA VE  CİNSEL İSTİSMAR SUÇUNDAN ARANAN ŞAHISLAR TUTUKLANDI

Yaralama Suçundan  4 Yıl 2 Ay Hapis Cezasından dolayı hakkında yakalama kararı bulunan B.K isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış ve sevk edildiği adli mercilerce  TUTUKLANARAK   cezaevine gönderilmiştir.

Hakkında (2) ayrı Cinsel İstismar Suçundan dolayı yakalama kararı bulunan A.Ş isimli şahıs, 130. Cadde de ekiplerimizce yakalanarak hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...