“Bu saldırılar bizi asla yıldıramaz”

19 Şubat 2016 18:55

Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk, Ankara’da alçakça ve kalleşçe düzenlenen terör saldırısını lanetlediğini bildirerek, “Ülkemiz bir süredir terör odaklarının saldırılarının hedefi konumundadır. Milletiyle, devletiyle, tarihiyle büyük bir ülke olan ülkemizi bu saldırılar asla yıldıramaz” dedi.

Selçuk yaptığı açıklamasında, şehit haberlerinin bütün milleti üzüntüye boğduğunu ve yürekleri dağladığını belirtti. Terörün kanlı yüzünü bir kez daha dün akşam Ankara’da gösterdiğini bildiren Selçuk, şunları kaydetti: “Ankara’da Türk Silahlı Kuvvetlerimizin personelini taşıyan servis araçlarına yönelik alçakça ve kalleşçe düzenlenen terör saldırısını lanetliyorum. Ülkemiz bir süredir terör odaklarının saldırılarının hedefi konumundadır. Milletiyle, devletiyle, tarihiyle büyük bir ülke olan ülkemizi bu saldırılar asla yıldıramaz. Saldırıyı düzenleyen ve düzenletenlerin kanlı hesapları, her zaman olduğu gibi boşa çıkaracaktır. Teröre karşı tüm vatandaşlarımız ortak bir duruş sergilemeli, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli, bütünlüğü bozmamalıdır.

Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, Silahlı Kuvvetler camiamıza ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

 

Bu haber 716 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...