“Ankara´daki hain saldırıyı lanetliyoruz”

19 Şubat 2016 18:58

Isparta Baro Başkanı Av. Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu Ankara'da, askeri servis araçlarının geçişi sırasında gerçekleşen hain saldırıyla ilgili kınama ve başsağlığı yayınladı. Gökmenoğlu açıklamasında; “ 17.02.2016 günü Ankara da silahsız sivil vatandaşlarımıza güvenlik güçlerimize yapılmış olan saldırı artık sabrımızı taşırmıştır. Bu saldırı aslında bana, sana yani Milletimize yapılan, Devletimizin Kalbinde icra edilmiş bir saldırıdır. Bu saldırı ile terör örgütleri, korumasız sivilleri öldürerek aslında ne kadar köşeye sıkıştıklarını gözler önüne sermiştir. Bu saldırı artık bize şunu göstermektedir;

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR,

GÜN KENETLENME GÜNÜDÜR,

GÜN TEK VÜCUT OLMA GÜNÜDÜR.

Ankara saldırısı devletimize yapılmış bir saldırıdır. Terör bir çok canımızı bizden almış, devletimizin kalbine kadar yanaşmış olabilir ama şunu iyi bilsinler; Dumlupınar da ki, Çanakkale de ki,Sakarya da ki MİLLET olma şuurumuz bu saldırı ile daha da güçlenmiştir.

ARTIK FARKLILIKLARIMIZI BİR KENARA BIRAKIP, SİYASİ DÜŞÜNCELERİMİZ NE OLURSA OLSUN VATAN, MİLLET ORTAK ŞUURUNDA BULUŞMA VE ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİNİ, BURSA NUTKUNU YENİDEN OKUMA ZAMANIDIR. Hiçbirimiz in başka VATANI yok!”

 

 

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...