Eğirdirspor’da hedef 3 puan

20 Şubat 2016 12:52

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden iki Isparta temsilcisi Eğirdirspor ile Isparta Merkez Gençlikspor bu hafta kozlarını Eğirdir’de paylaşacak. Karşılaşma Pazar günü saat: 13.30 da Eğirdir Belediyesi ilçe stadında oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Eğirdirspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Isparta Merkez Gençlikspor’u ağırlayacak. Ligde geçtiğimiz hafta Şampiyonluk adaylarından Serikspor’a çelme takan Eğirdirspor, Bölgesel Amatör ligde aradığını bulamayan Isparta Merkez Gençlikspor maçına 3 puan hedefi ile çıkıyor.

Eğirdirspor’da Serik maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı cezalı duruma düşen Burak gezer dışında eksik futbolcusu bulunmuyor.

Eğirdirspor Isparta Merkez Gençlikspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla devam etti. Eğirdirspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Uysal maç öncesinde yaptığı açıklamada “ Isparta’ya bir şeyler kazandırma çabasında olan iki takımın dostça bir mücadelesi olmasını diliyorum. Ligin ilk maçında Isparta’da yaşanan olaylar hiç hoş değildi, İnşallah burada da böyle olaylar yaşanmaz. Dostane bir maç olur. Takım olarak zorlu bir 3 hafta’ya giriyoruz, önce içeride Isparta Merkez Gençlikspor maçı daha sonra Ankara’da Turanspor maçı ve ondan sonraki hafta ise Afjet Afyonspor’u konuk edeceğiz. Bu 3 maçtan da galibiyetle ayrılmayı istiyoruz.” Tüm sporsever halkımızı bu maçlara bekliyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 1170 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...