Diş Hekimleri sorunlarını Ankara’ya taşıdı

20 Şubat 2016 12:57

Isparta Diş Hekimleri Odası heyeti, Ankara’da ziyaretlerde bulunarak diş hekimlerinin sorunlarını bildirdi.

Isparta Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz, Başkan Vekili Aşkın Daldal, Genel Sekreter Ahmet Örmeci, Sayman Naim Şenyurt ve üye Gülşen Ulucay yönetim kurulu geçtiğimiz gün Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.

Diş Hekimlerinin çalışma şartlarını muayenehane ve diğer tedavi kuruluşlarının standartlarını belirleyen yeni bir yönetmeliğin hazırlanmakta olduğu bu günlerde Sağlık Bakanlığı ve TBMM’de ziyaretlerinde bulundular. Yeni hazırlanacak yönetmeliğin hem hastalar hem de diş hekimleri için daha yararlı olabilmesi amacı ile gerekli girişimlerde bulundular.

Bu kasmamda ilk olarak CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan ziyaret edildi. Ayrıca kendisi de Diş Hekimi olan Isparta – Burdur Diş Hekimleri yönetiminde uzun süre çalışan Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile değerlendirmeler yapıldı.

Başkan Kartöz yapmış oldukları ziyaretlerde milletvekillerinin, Diş Hekimlerinin karşılaştıkları sorunları ve çözümleri konusunda destek vereceklerini ve konunun takipçisi olacaklarını ifade ettiklerini dile getirdi.

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...