CHP’den kınama

20 Şubat 2016 12:58

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Eyüp Ersoy ve Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü, Ankara’daki terör saldırısını kınadı.

Ersoy; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP olarak, Ankara’da gerçekleşen ve milletimizi derinden sarsan menfur terörist saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyor,  saldırı da hayatını kaybeden asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Terörist unsurlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sahip olduğu cesaret ve kararlılık karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklardır.

Türkiye, tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü’nün mesajı ise şöyle; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP olarak, Ankara’da gerçekleşen  menfur saldırıyı şiddetle  tellin ederek  milletimizi derinden sarsan terörist saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyor,  saldırı da hayatını kaybeden asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Terörist unsurlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sahip olduğu cesaret ve kararlılık karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklardır.

Türkiye, tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz  milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletimin başı sağ olsun”. 

Bu haber 590 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...