“Terörü lanetliyoruz”

20 Şubat 2016 12:58

 Ankara’da ve Dİyarbakır'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak TÜRK-İŞ İl Temsilcisi Sadık Kaya bir açıklama yaptı. Açıklamada, insanlık dışı saldırı lanetlendi ve terör saldırılarının milletimizi yıldıramayacağı vurgulandı.

“Ankara’da, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına karşı düzenlenen terör saldırısı, işçiler olarak bizleri büyük bir üzüntüye sevk etmiş, sabrımızı isyan noktasına getirmiştir. Bu alçakça ve kalleşçe düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

İnsanlık suçu olan bu terör saldırıları milletimizi yıldıramayacaktır. Terör ve şiddet karşısında bütün milletimiz bir ve beraberiz. Ülkemizin birliğini, demokratik yapıyı hedef alan bu menfur saldırının arkasındaki karanlık güçler, hedeflerine asla ulaşamayacaktır.

Geçmiş yıllarda farklı biçimlerde terör olaylarının acısını yaşadık ve millet olarak ağır bir bedel ödedik. Ülkemizde yaşanan terör olayları, nedenleri ve sonuçlarıyla bölgesel ve küresel düzeyde     değerlendirilmelidir. Amaçlanan bellidir. Biz bu oynanmak istenen oyunu çok iyi biliyoruz. Geçmişte de yaşadık. Bu oyuna millet olarak gelmeyeceğiz.

Toplumda bir tedirginlik, bir endişe, bir gelecek korkusu yaratılmak istenmektedir. Bir arada yaşamak isteğimiz, kardeşliğimiz, huzurumuz hedefe konulmaktadır.

Bu hain saldırıları, sabır ve tahammül gücümüzü koruyarak hep birlikte ortadan kaldıracağız.

Milletimizin başı sağolsun.”

 

Bu haber 683 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...