Orman Ürünleri İşleyen Tesislere Ziyaret

20 Şubat 2016 13:00

Isparta ilinde faaliyet gösteren ve orman ürünlerini işleyen firmalara Isparta Orman Bölge Müdürlüğü teknik elemanları tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necip Büyükyıldırım’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen ziyarete Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları ve Teknik personel katıldı.

Teknik ekip, Isparta’daki orman ürünlerini işleyen sanayi kuruluşların teknolojileri ve üretimleri hakkında gözlem yapma ve üretim bölümlerinin aşamaları ile oluşan ürünleri yakından inceleme fırsatını yakaladı.

Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi yaptığı açıklamada ’’Isparta Orman Bölge Müdürlüğü olarak Orman Genel Müdürlüğünden hammadde tedarik eden ve müşterisi konumunda bulunan orman ürünleri sanayisinin firmalarına ziyaret ile yapılan işleri yerinde görme ve inceleme imkânı için bir araya gelindiğini’’ belirtti.

Sektör temsilcilerinin taleplerinin yerinde görülmesi ve inceleme gayesi ile yapılan ziyaretlerde; Sektör Temsilcileri, Bölge Müdürlüğümüzün müşterilerinin sorunlarının çözümü için göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı, memnuniyetlerini dile getirerek, sektöre ziyaretlerin devam etmesi temenni edildi.    

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...