“Vergi rekortmeni Belediye olmak istiyorum”

24 Şubat 2016 18:48

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Defterdar Vekili Esin Ertürk ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Defterdar Vekili Esin Ertürk, hafta boyunca özellikle öğrenciler olmak üzere tüm topluma yönelik çeşitli etkinliklerin olacağını kaydederek şunları söyledi; “27.’nci Vergi Haftası kapsamında mükelleflerimiz, öğrencilerimiz ve tüm topluma yönelik etkinliklerimiz olacak. Vergi bilincinin herkese benimsetilmesi, gönüllü ödeme alışkanlığının artırılması ve vergi uyumunu sağlamak amacıyla 27.’nci Vergi Haftamızı kutluyoruz”
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da Vergi Haftasını kutlayarak başladığı konuşmasında; “Böyle bir günü tazelemek, vatandaşlarımızın vergilerini ödemesini teşvik etmek için Vergi Haftasını kutluyoruz. Vergi rekortmeninin de belediyemizin olması dileğiyle Vergi Haftasını kutluyorum” dedi.
“HER ZAMAN İŞÇİMİN YANINDAYIM”
Defterdar Vekili Esin Ertürk ve beraberindeki heyetin ziyaretinde gündeme gelen belediye şirket işçilerinin maaşlarına yapılan zam hakkında da bilgi veren Başkan Günaydın, “Bugüne kadar işçilerimize asgari ücretin çok üstünde maaş ödüyorduk. Hükümet asgari ücreti 1300 TL yaptı bende verdiğim yüksek maaşın üstüne tekrar zam yaptım. Zaten zamlı giden maaşlarımızın üstüne en az 400 en fazla 700 TL zam yaptım. Ben her zaman işçimin yanındayım” dedi.

Bu haber 864 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...