Vergi Dairesi Müdürü Otcu´dan Kaymakam Akdaş´a Ziyaret

26 Şubat 2016 13:47

Eğirdir Vergi Dairesi Müdürü Murat Otcu, personel Nuray Kurt ve Onur Ulusal bugün saat 15.30'da Kaymakam Abdullah Akdaş'ı makamında ziyaret ederek günün anısına hediye takdim ettiler.

27’nci Vergi haftası münasebetiyle Eğirdir Vergi Dairesi Müdürü Murat Otcu, personel Nuray Kurt ve Onur Ulusal Kaymakam Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret ederek günün anısına hediye takdim ettiler.  

Bu yıl 22-28 Şubat 2016 tarihleri arasında 27’nci Vergi haftasını kutladıklarını belirten Murat Otcu,  Kaymakam Abdullah Akdaş’a kurum hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Abdullah Akdaş: “En önemli hizmet vatandaş memnuniyeti. Sizler vatandaşlarımızı ne kadar korursanız, müşteri memnuniyetiniz o kadar artar. O yüzden vatandaşımızın memnuniyetini en üst seviyelere taşımanız gerekir. Devletimiz ne kadar sistemli çalışırsa Kayıp Kaçak bedelleri de o kadar azalır” vurgusunu yaptı.

Vergi haftasının kutlu olması dileklerinde bulunan Akdaş “En kısa zamanda sizleri ziyarete geleceğim. Bütün çalışma arkadaşlarınıza selam ve sevgilerimi sunuyorum. 27’nci Vergi haftanız tekrar kutlu olsun” dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Murat Okcu, personel Nuray Kurt ve Onur Ulusal’ın Kaymakam Abdullah Akdaş’ı ziyaretleri sırasında  Kaymakam Adayı Muhammet Kaya’da hazır bulundu. Kaya da “27’nci vergi haftanızı kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Bu haber 1211 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...