Isparta Belediyesi Güreş’te Altın, Satranç’ta Milli Takım, Krosta ise Olimpiyata aday sporcu çıkardı

26 Şubat 2016 14:07

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Spor Kulübü’nün çeşitli branşlarında başarı gösteren ve Türkiye dereceleri elde eden, aynı zamanda milli takıma girmeye hak kazanan, yine 2020 yılında Tokyo’da yapılacak olan Olimpiyat Oyunlarının aday kadrosuna seçilen Satranç, Güreş ve Kros sporcularını ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Satranç, Güreş ve Kros branşlarında büyük başarı göstererek altın madalya alan Belediyespor Kulübü Sporcularını Altın, Labtop Bilgisayar ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Konu ile ilgili olarak dün saat 10.00’da Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın makamında bir tören düzenlendi. Törene; Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan ve Belediyespor Kulübü Başkan ve Yöneticileri, Öğretmen ve dereceye giren öğrencileri katıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Başarılı sporcularımızın başarılarını kutlamak ve ödüllendirmek için toplandık. Belediye Spor Kulübü sporcusu olan bu çocuklarımızı öncelikle en içten dileklerimle kutluyorum. Çünkü, kendileri ülke bazında son derece önemli başarılar elde ettiler. 

Belediye Spor Kulübümüz sporcularından Doruk Seziş, Bora Yarar ve Ömer Yiğit Yaman Milli Takıma girmeye hak kazanarak bizim göğsümüzü kabarttılar. Kendilerini bir kez daha kutluyorum. Bunun yanı sıra; Alperen Kuran, Ilgın Gezgiç, Efe Özkaya, Yiğit Kiraz ve Boran Aslan isimli sporcularımız da bu başarıyı yarım puan ile kaçıran sporcularımız olmuşlardır. Ben, onları da kutluyorum.

Aynı şekilde Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan Mecit Uysal Genç Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında birinci olmuş, yine aynı Şampiyonada Rıza Kaygısız isimli sporcumuz da üçüncü olmuştur. Ben bu sporcularımızı da canı gönülden kutluyorum.

Kros branşı sporcularımız olan Rümeysa Coşkun 800 – 1500 metre Salon Türkiye Şampiyonasında ferdi olarak Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Tuğba Kurt, Kübra Güler ve Havva Gıcır’ın da içinde bulunduğu sporcularımız Takım olarak Türkiye dördüncüsü olmuşlardır.

Bu yarışmaların sonunda ise 2020’de Tokyo’da yapılacak Olimpiyat Oyunları aday kadrosuna seçilmişlerdir. Ben, tüm sporcularımız bir kez daha kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, konuşmasının sonunda ise, Satranç, Güreş ve Kros branşlarında büyük başarı göstererek altın madalya alan Belediyespor Kulübü Sporcularını Altın ve Labtop Bilgisayar hediye etti.

 

 

Bu haber 884 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...