Iyaşpark’ın Talihlileri Ödüllerini Aldı

2 Mart 2016 15:59

Bölgenin sevilen alışveriş merkezi Iyaşpark AVM bu yıl ki kampanyasının ödüllerini dağıttı. Çekiliş kampanyasının sona ermesiyle birlikte hediyelerini alan talihliler büyük sevinç yaşadı.

27 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te yapılan hediye teslim töreninde kazananlara ödülleri teslim edildi. Düzenlenen teslim töreninde ödül kazanan talihliler ödüllerini, AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan’dan teslim aldı.
Kampanyanın sona ermesiyle birlikte düzenlenen çekilişte otomobil kazanan talihlilerden, Toplum Destekli Şube aracılığı ile Şehit ailelerine ulaştırılmak üzere bağış sözü alınmıştı. Ödül dağıtım sonrasında sözler tutuldu ve bağışlar Iyaşpark AVM yetkilileri tarafından Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube yetkililerine teslim edildi.
TÜM BÖLGE HALKINA TEŞEKKÜR
Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış, kampanyaya katılan tüm bölge halkına teşekkür etti. Bu mutlu ve gururlu günümüzde yanımızda olan tüm halkımıza çok teşekkür ediyoruz diyen Çalış, “Bu yıl da kampanyamıza 311 bin kupon ile rekor bir katılım gerçekleşmiş ve bunun sonucunda talihlilerimiz ödüllerine kavuşarak büyük bir mutluluk yaşamışlardır. Bizler de bu mutluluğa vesile olabilmenin gururunu taşımaktayız.” Dedi. Ödülleri büyük bir mutlulukla dağıttıklarını söyleyen Çalış, “Ödül kazananların ödüllerini sağlık ve mutluluk içersinde kullanmalarını diler, hepsini de canı gönülden kutlarım.” Dedi.

 

 

Bu haber 660 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...