Vali Özkan Köy muhtarlarının sorunlarını dinledi

3 Mart 2016 15:29

Keçiborlu’ya bağlı Ardıçlı, Aydoğmuş, Kaplanlı, Kozluca ve Kavak Köyü muhtarları Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret ederek, sorunlarını dile getirdiler. 

Muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Vali Özkan, iletilen konuların Valilik İş Takip Programına eklenmesi talimatını vererek, sonucundan da muhtarlara bilgi verilmesini istedi.
Köy Muhtarları daha önce gerçekleştirilen toplantılarda iletilen taleplerin çözümlenmesi sebebiyle Vali Özkan’a teşekkürlerini iletti.
KONU VATANDAŞIN SORUNUYSA
RANDEVUYA DAHİ GEREK KALMIYOR
Vatandaşın sorunlarının çözümü noktasında her zaman pozitif olan Vali Vahdettin Özkan, çoğu zaman randevu vermeden makamında herkesi ağırlıyor. Vali Vahdettin Özkan ilimizde görev yapan muhtarların, randevu almadan kendisiyle görüşebildiğini hatırlatarak, bu görüşmelerde iletilen taleplerin Valilik İş Takip Programına işlenerek aşama aşama takip edildiğinin altını çizdi. Vali Özkan ayrıca, kırsal bölgelerimizde yaşayan vatandaşların, yaşam kalitelerinin arttırılması ve yeni gelir kaynaklarının oluşturulmasının öncelikli görevleri arasında olduğunu belirtti.

 

Bu haber 663 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...