Kahraman Polis Yeniden Cizre´de

4 Mart 2016 15:26

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terörle mücadele operasyonlarına gönüllü olarak katılan özel harekat polisi D.K, gözüne şarapnel parçası isabet etmesi sonucu yaralandı.

Isparta’da tedavi edilen polis D.K, taburcu olmasının ardından bölgeye tekrar gitmek için verdiği dilekçesinin onaylanmasının ardından görevine başladı.
Isparta’da özel harekat polisi olarak görev yaparken geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen operasyonlara gönüllü olarak katılan D.K. operasyonlar sırasında başına ve gözüne şarapnel parçası isabet etmesi sonucunda yaralandı.
İlk olarak tedavisi olay yerinde yapılan D.K. daha sonra Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.
Yaklaşık 3 ay tedavisi süren ve taburcu edilen D.K kendisi ile yakından ilgilenen İl Emniyet Müdürü Halil Altan’a yeniden bölgeye gitmek istediğini söyledi.
Güneydoğu’da devam eden terörle mücadele operasyonlarında görev yapan arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediği için Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne dilekçe verdi.
D.K, Cizre'de yürütülen operasyonlara gönüllü olarak gitmek istediğini belirterek, görevlendirilmesini yeniden talep etti.
Emniyet Genel Müdürlüğü ise bu talebi uygun görerek, özel harekat polisi D.K’yı Şırnak'ın Cizre ilçesine yeniden görevlendirdi.
D.K. yaklaşık 1 hafta önce tekrar Cizre’de görevine başladı.

Bu haber 773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...