Girişimcilikte Gençlerin Önemi Tartışıldı

5 Mart 2016 13:24

Süleyman Demirel Üniversitesi Stratejik Düşünce Topluluğu tarafından “Gençlerin Rolü ve Girişimcilik” konulu bir konferans düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını yapan Stratejik Düşünce Topluluğu Başkanı Özcan Ataş, girişimciliğin bir anlayış ve davranış şekli olduğunu vurgulayarak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Yeniliklerin sürdürülmesi ve geliştirilmesinde girişimcilerin rolü olduğunu aktaran Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi Alakuş, girişimcinin hayatın her döneminde fırsatları değerlendirerek üretebilmesi gerektiğini söyledi.
Açılış konuşmalarının ardından Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu, AHİD Başkanı Mustafa Gözel’in konuşmacı olarak katıldığı Prof. Dr. Adem Efe moderatörlüğündeki konferansa geçildi.
Girişimciliğin kendi hayatında oluşturduğu kodları paylaşan Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu, iyi bir girişimci olmak için insanın kendisini tanıması ve keşfetmesi gerektiğini söyledi.
AHİD Başkanı Mustafa Gözel, adaletin yayılması ve kişisel gelişimin oluşması için yola çıktıklarını belirterek girişimci bireylerin beceri, yetenek, kapasite ve deneyim yönünden güçlü insanlar olduğunu ifade etti.

 

Bu haber 751 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...