“Vatanı ebediyen güvenceye alan büyük ve eşsiz bir devlet adamıydı”

5 Mart 2016 13:26

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 6 Mart Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 86’ncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Günaydın’ın mesajı şöyle: “

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya teşriflerinin 86. yıldönümünü kutlamaktayız. Bundan dolayıdır ki, 6 Mart günü Isparta’nın mutlu günlerinden birisi olarak kabul edilmiştir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelerek, toplumla etkileşim içinde olması, Millette var olan birleştirici, toplayıcı, harekete geçirici enerji kaynağının oluşmasına neden olmuştur.
Atatürk, millet içinde, milletle birlikte yaptığı inkılâplarla, zaferi ve vatanı ebediyen güvenceye alan büyük ve eşsiz bir devlet adamıydı.
Isparta il merkezi düşman işgali görmemiş ve bu yönden şanslı bir il ise de Ispartalılar, Atatürk’ün Anadolu’da başlattığı Milli Mücadeleye canıyla-malıyla tam destek vermiş tüm Ispartalılar Kuvay-i Milliye ile bütünleşmiştir.
Büyük Türk Milleti için Atatürk’ün düşünce ve inkılaplarından asla vazgeçilemeyeceğinin bilincinde olmak zorundayız.
Büyük ve eşsiz Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarken, hiçbir zaman unutulmaması gereken bir lider olduğunu, fikirlerinden her zaman faydalanmamız gerektiğini belirtir; Millet yolunda büyük hizmetler ve mücadeleler gösteren mümtaz şahsiyetleri ve aziz şehitlerimizi rahmet, hürmet ve şükranla yâd eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Bu haber 796 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...