Şehit Aileleri Derneğine ziyaret

7 Mart 2016 14:25

İlimiz İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9/C ve 9/F sınıfı öğrencileri öğretmenleri Şaban İliksiz öncülüğünde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Isparta Şubesini ziyaret ettiler.

Ziyarette; dernek yöneticilerinin yanı sıra Ulu Camii İmamı Recep Öztürk, aday öğretmenler Arzu Erkmen ve Yasemin Şeremet de hazır bulundular.

Ziyaretin amacını açıklayan öğretmen Şaban İliksiz, “öğrencilerimize ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarından biri olan Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneğini tanıtmak ve derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgiler almak üzere böyle bir ziyareti gerçekleştiriyoruz. Ziyaret talebimize olumlu cevap veren ve öğrencilerimize değerli bilgiler veren dernek başkanı Musa İrez ve Ulu Camii imamı Recep Öztürk hocamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Dernek çalışmaları ile ilgile ayrıntılı bilgiler veren Dernek Başkanı Musa İrez de, “her yıl öğrencileri ile derneğimize ziyaret organizasyonu yaparak derneğimizin tanıtımına katkıda bulunan öğretmenimiz Şaban İliksiz’e dernek yönetimi adına teşekkür ediyoruz.  Zira derneğimizin ilimizde yeterince tanındığını söyleyemeyiz. Dernek olarak üyelerimiz için birçok faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu etkinliklerimizde yoğun katılımla hemşerilerimizi aramızda görmek istiyoruz. Türk tarihinde önemli bir yer tutan 18 Mart Çanakkale Zaferini kutladığımız Mart ayında böyle bir ziyareti anlamlı buluyoruz” dedi.

Ulu Camii İmamı Recep Öztürk, öğrencilere gazilik ve şehitlikle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Öğrenciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek bu tür etkinlik ve ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulundular.     

Bu haber 746 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...