Eğirdirli Yelkenciler Belediye´nin Desteği İle İlk Defa Uluslararası Yarışa Katılıyor

11 Mart 2016 15:31

Eğirdir Belediyesi'nin spora ve sporcuya desteği bitmiyor. Eğirdir Belediyesi tarafından tekne, yelkenli, kano ve bot taşıma römorku yelkencilerin hizmetine sunuldu. 

IV. BIOR (Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı) 9-13 Mart 2016 tarihleri arasında B.B. Bodrum Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde İçmeler/Bodrum/Muğla’da yapılacak. Yarışmalara 16 ülke 60 kulüp 323 yelkenci katılıyor. Eğirdir Belediyesi'nin yeni aldığı tekne, yelkenli, kano ve bot taşıma römorku, Eğirdirli yelkencilerin diğer illerdeki yarışlara katılmasında kolaylık sağladı.
Eğirdir Yelken Takımı yarışmalara kafile Başkanı Şeref Ağartan, Bölge antrenörü Ahmet Şahan’la birlikte Ali Lök, Gamze Akçin, Arif Aslantürk, Aybars Kaya, İclal Efe, Hasan Can Barlas ve Elif Ilgaz Çam olmak toplam 7 yelkenci ile katılıyor. Eğirdirli yelkencilerin ilk defa uluslararası optimist yarışlarına katılacağını belirten Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, bu yarışmanın sporcularımız için çok önemli bir deneyim olacağını söyledi.
Yarışmalara; Amerika, Almanya, Portekiz, Bulgaristan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Macaristan, Hindistan, Kuveyt, Litvanya, Moldova, Polonya, Slovenya, Ukrayna’dan 80 yelkenci yanısıra Türkiye’den 30’a yakın kulüp 240 yelkenci katılıyor.

 

Bu haber 801 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...