Vali Oğuz, AÖL Öğrencileriyle bir araya geldi

28 Kasım 2012 18:43

Vali Memduh Oğuz, Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Okul aile birliği üyeleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi Pansiyon Binasında düzenlenen akşam yemeği programı samimi bir havada, aile ortamı içerisinde geçti.

Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali İhsan Kalyoncu, Okul Aile Birliği Başkanı Şadiye Başdeğirmen, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte çok güzel bir akşam geçirdiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Güzel bir ortamda yenilen akşam yemeğinin ardından öğrenciler bağlama çaldı ve türküler söylediler. Zaman zaman Vali Oğuz’un da bağlama çalarak eşlik ettiği müzik dinletisi öğrenci ve öğretmenlerin birlikte halkoyunları gösterisiyle sona erdi.

Başka okullara tayini çıkan ve emekliye ayrılan öğretmenlere hediyelerinin verilmesiyle devam eden akşam yemeği, Vali Memduh Oğuz’un öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmayla sona erdi.

Sorunu olan öğrenciye bir telefon kadar yakın olduğunu belirten Vali Oğuz, Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi’nin öğrencileriyle, öğretmenleriyle, okul aile birliğiyle ve yönetimiyle seçkin bir okul olduğunu ifade etti.

VALİ OĞUZ; “ISPARTA ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ SEÇKİN BİR OKUL”

Vali Oğuz konuşmasında; “Burası Isparta’mızın iftihar ettiği bir okul, sizlerde iftihar ettiğimiz bu okulun öğrencilerisiniz. Bu akşam kısada olsa sizlerle beraber olduk ve burada bir aile ortamı gördük, bundan çok memnun oldum. İleriki günlerde inşallah yine böyle güzel günlerde hep beraber birlikte oluruz. Bu konuda vilayet olarak bize düşecek bir görev olursa onu da memnuniyetle yaparız” dedi.

Vali Oğuz, en ufak bir problem ve sorunları olduğunda öğrencilere kendisini günün her saatinde arayabileceklerini belirterek öğrencilere telefon numarasını verdi.

VALİ OĞUZ; “OKULLARI ÇOK SEVİYORUM”

Okulları çok sevdiğini ifade eden Vali Oğuz; “Bugün Çünür TOKİ İlkokulu ile başlayan okul ziyaretimiz, SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve SDÜ İlahiyat Fakültesi ile devam etti ve akşamda sizlerle birlikteyiz. Ben üniversite olsun, lise olsun, ortaokulu olsun, ilkokulu olsun bütün okulları çok seviyorum ve sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle aynı havayı teneffüs etmekten çok memnun oluyorum.

VALİ OĞUZ; “HER KONUDA SIRDAŞINIZ OLABİLİRİM”

Burada çocuklarımızın tamamına şunu söylemek istiyorum; çözemediğimiz bir probleminiz olursa her zaman bana gelebilirsiniz, benim şahsi telefonum 24 saat herkese açık. Çocuklar bunu şunun için söylüyorum, bazen probleminiz olur, kimseye söyleyemezsiniz, ailenize ve öğretmeninize söyleyemezsiniz, bana bir sırdaş lazım dersiniz, ben işte o sırdaşım. Her türlü probleminizi Allahın izniyle elimizden geldiği kadar çözmeye çalışırız, yükünüzü kaldırmaya çalışırız.

VALİ OĞUZ; “ŞAHSİ TELEFONUM 24 SAAT SİZLERE AÇIK”

Bana bir büyük lazım, şu derdimi söyleyebileceğim biri lazım ama kimsem yok dediğiniz anda bana 24 saat ulaşabilirsiniz. O bakımdan bütün çocuklarımıza bu telefonum açık, bütün vilayete açık amma sizlere özellikle açık.

Hepinize hayırlı, sağlıklı günler diliyorum. Mutlu, huzurlu bir gelecek diliyorum” dedi.

Bu haber 1279 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...