Okulun yapımına izin bekleniyor

28 Kasım 2012 18:45

Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu binasının yapılabilmesi için inşaat yapılacak sahada mevcut olan yapıların yıkılması hususunda üniversiteden izin bekleniyor. İzin çıktığı anda, Belediye kullanılmayan yapıları yıkacak ve okul binasının yapımı için temel hafriyatını almaya başlayacak

Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek okul hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu’nun kendi binasına kavuşması için proje çalışmalarının tamamlandığını, Belediye tarafından inşaat ruhsatının verildiğini söyleyen Okulun Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, şimdilik Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi’nin binasından istifade edildiğini ve hiçbir yer sıkıntısının olmadığını söyledi.

 Okulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, “Belediye Başkanımızın gayretleriyle okulumuz yeni öğretim elemanlarına kavuştu. Başkanımızın samimiyeti bize fazlasıyla güven veriyor. Okulumuzun kuruluşunda destekleri ve gayretleri var. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulumuzun binası ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Üniversitemizin kıymetli hocaları projeleri hazırlattılar. İnşaat ruhsatı da Belediyemizce hazırlandı ve teslim edildi. Su Ürünleri Fakülte’mizin arsası içerisinde bulunan Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu binasının yapılacağı inşaat alanında mevcut yapıların yıkılması için izin bekliyoruz. Üniversitemiz bu izni verdiği takdirde, o binaların yıkımını gerçekleştireceğiz ve Belediye iş makineleri ile yapılacak yeni okulumuzun temel hafriyatını alacağız. Okulumuzun temelini de saygıdeğer ve yardımsever halkımızın destekleriyle hep birlikte atacağız” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Özmeral, gelişme safhasında ne gerekiyorsa Belediye olarak yapmaya hazır olduklarını yineledi.

 

Bu haber 610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...