Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü Başkan Günaydın’ı ziyaret etti

16 Mart 2016 16:12

Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Sağlık İşleri Müdürü Oğuz Başaran ve müdürlük çalışanları Başkan Günaydın’a çiçek takdim etti. 

Böylesi bir anlamlı günde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret edip, günlerini paylaşmak istediklerini söyleyen Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Oğuz Başaran, “Yapmış olduğumuz çalışmalarda Başkanımızın büyük katkıları bulunuyor” dedi.
Başta Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları olmak üzere, tüm tıp çalışanlarının gününü kutlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, insan hayatında sağlığın büyük önem taşıdığını dile getirdi. Başkan Günaydın, belediye olarak sağlık alanında çalışmaların devam ettiğini bunun yanı sıra şehrin sağlık kenti olması için de çalışmalar yaptıklarını anlattı. Günaydın, “Sağlık için Isparta’nın iklimi çok müsait. Allah Isparta’mıza büyük güzellikler vermiş. Bu güzellikler ve iklim, şehrimizin sağlık kenti olmasına müsaittir” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 684 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...