“Terörü lanetle kınıyoruz”

16 Mart 2016 16:15

Türk Eğitim-Sen Isparta Şube Başkanı Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, Ankara’daki terör saldırısını kınadı. Balaban’ın mesajı şöyle: “Merasim sokak girişinde askeri servis araçlarının ortasında patlayan ve 29 vatandaşımızın şehit olduğu alçakça saldırının acısının üzerinden daha bir ay geçmeden, önceki gün akşam saatlerinde Ankara'nın göbeği, Kızılay Güvenpark'ta düzenlenen hain saldırı bizleri bir kez daha derinden yaralamıştır.

Türk milletinin huzuru, birliği ve dirliğine yönelik saldırılar artarak devam ederken, dili, dini, kökeni, vicdanı olmayan terör yine başkentimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef almıştır.
Bu alçak saldırıların altında her kim ya da kimler var ise şunu çok iyi bilmelidir ki, Türk milleti bu alçakça saldırılara boyun eğmeyecek, birlik ve bütünlüğünden asla taviz vermeyecektir.
Ülkemizin geleceğinin ve bekasının çok ciddi bir tehdit altında olduğu aşikardır. Ekim ayında tarihi gar binası önünde, Şubat ayında Merasim Sokakta ve bugün ise Kızılay Güven Park'ta yaşanan bu saldırıların altındaki tüm kirli oyunları açığa çıkarmak yetkililerin en öncelikli görevi olmalıdır.
Bilinmelidir ki, Türk milleti kendisine yönelik bu kirli ve hain tezgahı bozacak, sinsi eller asla emellerine ulaşamayacaktır.
Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, Güven Park'ta yaşanan bu hain saldırıyı bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum”.

Bu haber 742 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...