“Karşılıklı işbirliğine hazırız”

16 Mart 2016 16:17

Isparta Denetimli Serbestlik İl Müdürü Fatih Ziya Şahin, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette özellikle kentteki uyuşturucu olayları ve bunlarla mücadele yöntemleri ve karşılıklı yapılabilecek çalışmalar ele alındı. 

Madde bağımlılığı ile ilgili olarak ciddi çalışmalar yaptıklarını söyleyen Isparta Denetimli Serbestlik İl Müdürü Fatih Ziya Şahin, Isparta’da madde bağımlılığında yükselen bir grafik tespit ettiklerini belirtti. Şahin, madde bağımlılığı ile mücadelede belediyenin de desteklerine ihtiyaç duyduklarını kaydederek, “Madde bağımlılığı ile mücadele için projeler hazırlıyoruz. Daha verimli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.
Isparta’da madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda artış görüldüğüne işaret eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da, madde bağımlılığı ile mücadelenin belediyenin asli görevlerinden olmadığını ancak kendilerinin de bir süre önce çalışmalar başlattıklarını söyledi. Günaydın, “Gençlerimizi madde bağımlılığından kurtarma olayını en büyük hizmetlerden birisi olarak görüyorum. Bu noktada sayın müdürümüze yardımcı olmak istiyoruz. Her türlü yardıma hazırız. Bizde belediye olarak insanlarımızı madde bağımlılığından kurtarabilmek, eğitmek, korumak ve sosyal hayata tekrar kazandırabilmek amacıyla bazı projeler hazırlıyoruz ve sonuca ulaşmak istiyoruz. Sayın müdürümüzle de karşılıklı işbirliği içerisinde yapılması gerekenleri ve atılması gereken adımları atacağız. İnşallah Isparta’mıza da bu noktada faydalı olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber 757 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...