‘HUZUREVİMİZİN SİGORTASI BİZİZ’

23 Mart 2016 17:51

Yaşlılara saygı Haftası çerçevesinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden Huzurevi Vakfı Başkanı Atilla Süldür, engelliler için yapılan binanın inşaatının bitmek üzere olduğunu, inşaatın mayıs ayı başında açılışının yapılabileceğini kaydetti.

Isparta Huzurevi Vakıf ve Dernek yöneticileri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" çerçevesinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunan heyette yer alan Huzurevi Vakfı Başkanı Atilla Süldür, Başkan Günaydın’a, bugüne kadar Huzurevi’ne yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ederek, “Bizlere her zaman yardımcı oluyorsunuz” dedi. Başkan Günaydın’da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, yaşlıların ve huzurevinin sigortasının belediye olduğunu söyledi.

ENGELLİLER İÇİN YAPILAN BİNANIN İNŞAATI BİTMEK ÜZERE

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Huzurevi Vakfı Başkanı Atilla Süldür, yeni yaptıkları  bina ile ilgili bilgi verdi. Süldür, engelliler için yapılan binanın inşaatının bitmek üzere olduğunu, inşaatın mayıs ayı başında açılışının yapılabileceğini kaydetti. Huzurevinde 46 engelli ve 32 yaşlının kaldığını belirten Süldür, huzurevinin yenileme çalışmalarının da devam ettiğini aktardı. Yine diğer bloğun inşaatının temelinin de atılacağını söyleyen Atila Süldür, “Bizlere her zaman yardımcı oluyorsunuz. Elinizden geleni yapıyorsunuz. Yardımlarınızdan ve bizleri bugün kabulünüzden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

ISPARTA HUZUREVİMİZ ÜLKEMİZİN SAYILI

YERLERİNDEN BİRİSİ OLSUN DİLİYORUM

Yaşlılara sahip çıkamayan bir toplumun kendisine de sahip çıkamayacağını kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Huzurevi için ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. Yapılacak olan 2.blok inşaatı için de belediye olarak her türlü yardımı yapacaklarını ve bunlardan birisinin de yine bimsblok yardımından oluşacağını aktaran Başkan Günaydın, “Bu binaları yapmak cesaret işi. İnşaatın bir bölümünde son noktaya gelindi. Diğer inşaatın da devamını getirelim. Huzurevimizin sigortası biziz. Sizleri yapmış olduğunuz bu çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Isparta’mız sizlerin de sayesinde böyle bir yapı kazandı. Isparta Huzurevimiz ülkemizin sayılı yerlerinden birisi olsun diliyorum. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 699 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...