Emniyetten kumarhane baskını

25 Mart 2016 14:47

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, derneklerde kumar oynayan şahıslar yakalandı. 

Emniyetten yapılan bilgilendirmede; “Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizce adli makamlardan alınan arama kararı gereğince Yedişehitler Mahallesinde bulunan bir dernek binasında yapılan genel kontrolde içeride bulunan masalardan birinde dört şahsın iskambil kağıtlarıyla yanık tabir edilen kumar oynadıkları görülmesi üzerine masada bulunan paralar ve iskambil kağıtları muhafaza altına alınmış, dernek yöneticisi hakkında “Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır. Masa başında kumar oynadıkları tespit edilen dört şahsa Kabahatler Kanunu gereği toplam 876 TL idari para cezası düzenlenmiş, ayrıca dernek içerisinde sigara içtikleri görülen iki kişiye de 210 TL idari para cezası düzenlenmiştir.
Aynı tarihte Gülevler Mahallesinde bir başka dernekte yapılan kontrolde ise içeride bulunan masa başındaki dört şahsın poker adı verilen kumar oynadıkları görülmesi üzerine masa üzerindeki paralar, iskambil kağıtları ve pullar muhafaza altına alınmıştır. Konuyla ilgili olarak dernek yöneticisi hakkında “Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılmış, masa başında kumar oynadıkları tespit edilen dört şahsa kabahatler kanunu gereği toplam 876 TL idari para cezası düzenlenmiş, ayrıca dernek içerisinde sigara içtiği görülen bir kişiye de 105 TL idari para cezası düzenlenmiştir.
Emniyet Müdürlüğümüzce toplumun ahlak ve düzenini bozmaya yönelik bu tür yasal olmayan faaliyetleri önlemek ve takip etmek konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...