Kahraman Polislere Başarı Belgesi

25 Mart 2016 14:58

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde bölücü terör örgütü PKK/KCK üyelerine karşı yapılan operasyonlarda bölgedeki illerde geçici olarak görev alan personele Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN tarafından başarı belgesi verildi. Konuyla ilgili verilen bilgi şöyle; 

“Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde bölücü terör örgütü PKK/KCK üyelerine karşı yapılan operasyonlarda bölgedeki illerde geçici olarak görev alan personelimize Isparta Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN tarafından başarı belgesi verildi.
Bilindiği üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki bazı il ve ilçelerimizde PKK/KCK terör örgütü üyeleri tarafından cadde ve sokaklarda barikat ve mevziler kurulmakta, sokaklarda açılan hendekler ve tuzaklanan patlayıcı düzenekleri ile güvenlik kuvvetlerinin müdahalesi önlenmeye çalışılmaktadır.
Örgüt üyeleri tarafından açılan hendeklerin kapatılması, barikat ve mevziler ile tuzaklanan patlayıcı düzeneklerinin temizlenmesi amacıyla bölgede güvenlik kuvvetlerimiz tarafından çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Bölgede kamu düzeninin sağlanarak halkın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen operasyonlara bölge dışındaki diğer illerden de destek verilmektedir.
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli olup operasyonların devam ettiği il ve ilçelerdeki güvenlik kuvvetlerimize destek vermek amacıyla geçici olarak görev alan 78 personelimiz Isparta Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.
Ödüllendirilen personelimize Başarı Belgeleri İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN tarafından makamında düzenlenen törenle teslim edildi”.

Bu haber 640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...