"Cennete Gidemezsek Yandık" Adlı Söyleşi Yoğun İlgi Gördü

26 Mart 2016 09:59

Süleyman Demirel Üniversitesi Yeniler Kulübü, Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneği ile Türkiye Gençlik Vakfı tarafından “Cennete Gidemezsek Yandık” isimli bir söyleşi düzenlendi.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide, Yeniler Kulübü Başkan Yardımcısı Metehan Tanyıldız, gençliğin ecdada saygılı, miraslarımıza daha çok sahip çıkabilen bir bilinçte olması gerektiğine vurgu yaparak “Biz Allah’ın dinine yardımcı olmak, bu dünyanın tekrar gül bahçesine dönmesi için buradayız.” dedi.
Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Songur ise bilmenin önemine değindiği konuşmasında öğrencilerin maneviyatına katkı sağlayacağına inandığı söyleşinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Açılış konuşmalarının ardından Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneğinden Eğitimci Yazar Ceyhun Yılmaz ve Fatih Yağcı’nın katılımıyla gerçekleşen “Cennete Gidemezsek Yandık” adlı söyleşiye geçildi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, İslam ahlakına uygun bir şekilde hayat sürmenin getireceği güzelliklerden bahsedildi.
Abdullah Altun’un okuduğu Kuranı-ı Kerim Tilaveti’nin anlam yüklediği etkinlikte, imanın ve uhreviyatın öneminin vurgulandı; öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Bu haber 683 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...