Şarkikaraağaç Protokolünden Gazi Uzman Çavuş Eyüp Çetin’e Geçmiş Olsun Ziyareti

26 Mart 2016 10:04

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ve İlçe protokolü ve Gazi Uzman Çavuş Eyüp Çetin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Çiçekpınar kasabası nüfusuna kayıtlı Gazi Uzman Çavuş Eyüp Çetin Şırnak Cizre’de bir operasyon sırasında terör örgütü mensuplarıyla girdiği mücadele sonucunda yaralanarak gazi olmuştu.Tedavisi evinde devam eden Gazi Uzman Çavuş Eyüp Çetin’i Şarkikaraağaç Kaymakamı İbrahim Gültekin,Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Doğu,Emniyet Amiri ve İlçe Müftüsü evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
İlçe protokolünün kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Uzman Çavuş Eyüp Çetin “Sayın Kaymakamım ve Belediye Başkanlarım başta olmak üzere beni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten , Garnizon kotumatınıma, emniyet müdürüme ve ilçe müftümüze çok teşekkür ediyorum. Ziyaretinizle beni onurlandırdınız.Vatan toprağına şehit düşen silah arkadaşlarıma Allah’tan rahmet ailelerine sabır dilerim.Benim gibi gazi olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.” Dedi.

 

Bu haber 748 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...