Isparta Milli Birlik Platformu’ndan Türkmenlere yardım çağrısı

29 Mart 2016 16:53

Milli Birlik Platformu Başkanı Mustafa Küçükyaman; Bayır Bucak Türkmenlerine yardım çağrısında bulundu. 

Küçükyaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Isparta Yörük Türkmen Derneği ve Toroslar Yörük Türkmen Federasyonunun girişimleri ile bugün burada bir araya gelerek platformumuz kurulmuştur.
Milli Birlik ve beraberliğimizin hiç bozulmadan devamlılığını sağlayabilmek ve Suriye de yaşam mücadelesi vermekte olan Bayır Bucak Türkmen kardeşlerimizin yaralarına merhem olabilmek amacı soydaşlarımızın dünü bugünü ve yarınları için neler yapabiliriz diye çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımızı Isparta da faaliyette bulunan siyasi partiler sendikalar ve sivil toplum kuruluşları bizde bu işin içinde varız dediler. Isparta dan örnek bir çalışma başlatarak Ülkemizin diğer illerinin aynı çalışmaları yaparak Türk dünyasına yol gösterici sorunlarına çözüm üretebilmek, özellikle ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, Türk halkının her zaman her yerde devlet millet el ele yan yana olduğunu göstererek birlikte hareket kabiliyetimizi artırmak amacı ile, dosta güven düşmana korku salabiliriz.
Türk toplumu olarak tek yumruk olduğu zaman yani Türkün gücünü çok iyi bilen haçlı zihniyetine en güzel cevabı vermiş oluruz.1915 yılında Çanakkale bizim için ne ifade ediyorsa bugün Bayır Bucak aynı duyguları ifade etmektedir.
Gün kardeşlerimize sahip çıkma günüdür.
Suriye de Esed Rejimine karşı yaşam ve vatan topraklarını savunmak için savaşan Türkmen kardeşlerimizin zor bir şekilde sürdürdükleri hayatlarına çare olabilmek amacı ile önce ilimizde görmüş olduğunuz arkadaşlarımızla birlikte ISPARTA MİLLİ BİRLİK PLATFORMU kuruldu. İlimize ve Türk Dünyasına hayırlı olsun. ISPARTA – BAYIR BUCAK KÖPRÜSÜ adı altında da kardeşlerimize yardım kampanyasını an itibari ile başlatmış bulunuyoruz. Türkmen kardeşlerimizin temel ihtiyaçlarının yanında maddi ve tıbbi yardım desteklere de ihtiyaçları vardır.
Ziraat Bankası
BAYIR UCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM HESABI
HESAP NO:5252 1827 -5003
IBAN:TR 4900 0100 0060 5252 1827 5003 NOLU
Hesaba nakdi yardımda bulunabilirler.
Ayni yardımda bulunmak isteyen hemşehrilerimiz kendilerine en yakın mahalle muhtarlarımıza giderek ayni ve tıbbi yardımlarını teslim edebilirler. Bu kampanya sadece il merkezimizle sınırlı değildir. İlçe merkezi köy ve kasabalarımız da ikamet eden vatandaşlarımızda bu kampanyaya destek olabilirler.
ISPARTA MİLLİ BİRLİK PLATFORMU sadece bu kampanya ile sınırlı kalmayacaktır. Platform sosyal sorumluluklarının içerisinde ilimizin her türlü sorunlarına ortak çözüm üretmekle hükümlüdür.
ISPARTA MİLLİ BİRLİK PALTFORMU
1. Ak Parti
2. Cumhuriyet Halk Partisi
3. Milliyetçi Hareket Partisi
4. Saadet Partisi
5. Büyük Birlik Partisi
6. Demokrat Parti
7. Vatan Partisi
8. Isparta Belediye Başkanlığı
9. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
10. Isparta Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı
11. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı
12. Türkiye Eczacılar Odası Isparta Şubesi
13. Türk-İş Sendikası
14. Hak-iş Sendikası
15. Türkiye Kamu Sen
16. Memur Sen
17. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı
18. Türkiye Diyanet Vakfı
19. Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu
20. Isparta Yörük Türkmen Derneği
21. Akkeçili Köyü Yörük Türkmen Derneği
22. Isparta Kent Konseyi
23. Isparta Turizm Derneği
24. Elele Derneği
25. Isparta Gazeteciler Cemiyeti
26. Isparta Muhtarlar Derneği
27. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği
28. Gülevi Kadınları Derneği
29. Karınca Zihinsel Engelliler Derneği
30. Isparta Mahalle Anneleri Derneği
31. Hasta Hakları Derneği

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...