MHP’nin adayı Kocabaş

30 Mart 2016 17:39

İl Genel Meclisi'nde nisan döneminde yapılacak başkanlık seçimi için partilerin adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meclisin ana muhalefet partisi MHP, İl Genel Meclisi Adaylığı için Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Cengiz Kocabaş'ı aday gösterdi. 

İl Genel Meclis MHP Grup Sözcüsü Kerem Aras, “İl Genel Meclis üyemiz Cengiz Kocabaş siyaset ve bürokrasi arasındaki hassas dengeyi sağlayacağını çünkü hem bürokrasiyi hem siyaseti iyi bildiğini biliyoruz” dedi.
MHP İl Genel Meclisi Grup Sözcüsü Kerem Araz’ın açıklaması şöyle: “Bilindiği üzere Nisan ayı İl Genel Meclisi ilk oturumunda 2019 yılına kadar yeni Meclis Başkanını belirleyecektir. M.H.P. grubu olarak Meclis Başkanı Adayımız Sayın Ali Cengiz KOCABAŞ ‘tır. Sayın A.Cengiz KOCABAŞ ‘ın il Özel İdare Kurumunu çok iyi bilmesi, siyasi tecrübesi, yapılacak hizmet ve projelerdeki öngörüsü, çözüm odaklı hayata bakış açısı ve bunlardan daha da önemlisi o makamı tarafsız şekilde idare edeceğine olan inancımızdır. Bu tarafsızlıktan kasıt şudur; meclis üyeliğine halkın oylarıyla ile seçilmiş değerli meclis üyelerinin kendi hür iradelerini o salonda ortaya koymalarını sağlayacak makamın meclis başkanlığı makamı olduğu inancıdır. Bu inançtan dolayı grup olarak 2014 yılında Meclis başkanlığına aday çıkarmadık. Fakat geçen sürede maalesef bu makamın siyasi bir propaganda aracı gibi kullanılması bizleri sukutu hayale uğratmıştır. TV ekranlarında Isparta ilinde tüm hizmetlerin tamamlandığını söyleyen bir başkan artık misyonunu tamamlamış bulunmaktadır. Bizler halen Isparta’nın birçok köyünde zaruri birçok ihtiyacın olduğunu bilmekteyiz. Bu ihtiyaçların giderilmesi hususunda bu makama aday gösterdiğimiz Sayın A.Cengiz Kocabaş’ın büyük hizmetler vereceği hususunda hiçbir şüphemiz yoktur.
Mevcut zihniyetin sanki Isparta tarihinin başlangıcı olarak 2002 yılı zannetmesi hem TV ekranlarında, hem basında ve Meclis salonunda bu tür talihsiz söylemlerde bulunması Meclisin itibarına vurulan darbedir. Bu vesile ile de Isparta ‘ya hizmeti dokunmuş Tüm siyasi ve bürokratlarımızdan Allah(R.A) razı olsun, diyoruz.
Sayın A.Cengiz KOCABAŞ özellikle siyaset ve bürokrasi arasındaki hassas dengeyi sağlayacağını çünkü hem bürokrasiyi, hem siyaseti iyi bildiğini biliyoruz.
MHP grubu olarak Seçimlerin Isparta’mıza ve Meclisimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz”.

Bu haber 741 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...