TED Isparta Koleji’nde görev değişikliği

30 Kasım 2012 18:17

Başarısını kanıtlamış,  tecrübeli eğitim kadrosuna sahip TED Isparta Kolejinde yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi ve Ettaş yönetimi, Eğitim Koordinatörü ve İlk Okul -Orta Okul Müdürü Hayrettin Bilge’yi, Genel Koordinatör ve TED Isparta Koleji Özel Lisesi Müdürlüğüne, TED Isparta Kolejinde 6 yıldır Matematik Öğretmeni olarak görev yapan Hüseyin Avni Şataf’ı, İlk Okul ve Orta Okul Müdürlüğüne atadı. TED Isparta Koleji İlk Okul ve Orta Okul Müdürlüğü görevine getirilen Hüseyin Avni Şataf, “Çağdaş, Atatürkçü çizgide gençlerin yetiştirildiği böyle bir okulda çalışmaktan onur duyuyorum, görevim sürecinde sevgili öğrencilerimizle, velilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte büyük başarılara imza atacağız. Eğitim uzun bir süreçtir. Sabırla ama sürekli çalışmamız gerekiyor. TED Kolejinin Isparta’da elde ettiği mevcut güzel başarılarını hep birlikte daha yükseklere taşıyacağız.” dedi. Genel Koordinatör ve TED Isparta Koleji Özel Lisesi Müdürü Hayrettin Bilge’nin yöneticilik tecrübelerden istifade ederek ekip arkadaşlarımızla birlikte okuldaki eğitim kalitesini kaldığı yerden devam ettirmeye canla başla çalışacağım dedi. Şataf; Beni, büyük bir sorumluluk isteyen bu göreve layık gören yöneticilerime ve Türk Eğitim Derneği Genel Merkezine teşekkür ediyorum.” dedi.

Genel Koordinatör ve TED Isparta Koleji Özel Lisesi Müdürü Hayrettin Bilge; “2012-2013 yılı; TED Isparta Koleji için yeni bir hamle yılı olacak. Altıncı yılıma başladığım bu günlerde artık taşlar yerine oturmuş, daha planlı ve programlı çalışan yönetim ve idari yapı ile karşınızdayız. Okulumuzun yenilenmesine ciddi emek veren kurucularımıza, her zaman tüm TED okullarına desteğini eksiksiz vermeye çalışan genel merkezimize, genel başkanımız ve genel müdürümüze, çok teşekkür ederiz dedi. Bilge; Artık, gerek ilkokul gerek ortaokul ve gerekse lise bölümümüzde bünyemize katılan yeni öğretmenlerimizle beraber tüm arkadaşlarımız hedeflerini belirlemiş ve belirlenen hedeflere doğru yürümeye başlamışlardır. Bu kararlı yürüyüşümüzde yanımızda çok sevdiğimiz öğrencilerimiz ve velilerimizi görmek bizlere ayrı bir güç katmaktadır.

Her konuda bu yıl yapacaklarımız, geçen yıldan daha başarılı ve güzel olacaktır bunu inanarak söylüyoruz. Bu başarıları elde etmede tek güvendiğimiz eğitim sistemimiz, disiplin anlayışımız TED genel merkezinin desteği, ekip olarak hareket etme, bizlere inanan veli ve öğrencilerimizdir” dedi.

 

 

 

Bu haber 1422 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...