“Rosarium Projesi ile ilgili Kuşkularımız var”

5 Nisan 2016 17:55

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, İl Özel İdare tarafından Süleyman Demirel Havalimanı yanında yapılması düşünülen Rosarium AVM projesiyle ilgili kuşkularının olduğunu dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, İl Özel İdaresi tarafından Süleyman Demirel Havaalanının yan tarafında uygulanması düşünülen Rosarium AVM projesiyle ilgili görüşlerini aktardı. Bu konuda Meclis Komisyonlarının yeniden seçiminin ardından detaylı açıklama yapacaklarını ifade eden Yalçın, “Ama kuşkularımızın çok fazla olduğunu söyleyebilirim” dedi.
İnsanların akıllarını ve gönüllerini hoş tutan bir çalışma olarak gözükse de yatırımın çok aceleci ve düşünülmeden yapıldığını düşündüklerini belirten İsa Yalçın, Ama kesin kanaatimiz mecliste yeni komisyonlar kurulunca ortaya çıkacak. Bu millet adına yetkiyi kullananlar çok hassas davranması lazım. Böyle bir sıkıntılı bir konu mutlaka ve mutlaka bir gün gündeme gelecektir. Dolayısıyla arkadaşlarımızın hassas davranması gerekir. En ufak bir yanlışlık bile olsa uzun yıllar da geçse ortaya çıkar” dedi.

Bu haber 697 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...