Orman Genel Müdürü Isparta’yı ziyaret etti

7 Nisan 2016 16:44

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Antalya Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk 05.04.2016 tarihinde Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler. Bölge Müdürümüz İsmail Tüfekçi, Bölge Müdür yardımcıları, Saim Mere, Yaşar Ramazan Kartal, Nuri Maraş, Şube Müdürleri, İşletme ve Fidanlık Müdürleri tarafından karşılanan Genel Müdürümüz bir toplantı düzenledi.

Toplantıda Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Genel Müdür İsmail Üzmez’in Bölge Müdürlüğünü ziyaretinden duyduğu memnuniyetini belirttikten sonra sunum eşliğinde Orman Bölge Müdürlüğü çalışmaları ve 2016 yılı programlarına dair bilgiler verdi.

Orman Genel Müdürlüğü personeli olmanın özellikle de yönetici konumunda olmanın büyük sorumlulukları beraberinde getirdiğini belirten, Genel Müdür İsmail Üzmez, yönetici pozisyonunda çalışan tüm personelde olması gereken özelliklere vurgu yaparak, zamanı, parayı ve personeli iyi değerlendirmek gerektiğini belirtirken, her işi zamanında bitirmenin çok önemli olduğuna işaret etti.

Şube ve İşletme Müdürlerinin görüş ve taleplerini de dinleyen Genel Müdür Üzmez, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve teşkilatın çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduktan sonra çalışmalar için teşekkür ederek, Bölge Müdürlüğünden ayrıldı.

Bu haber 792 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...