Türk Polis Teşkilatı 171 yaşında

7 Nisan 2016 16:51

Türk Polis Teşkilatı, 171’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümü ve 5-10 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Polis Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik hazırlandı.

Etkinlik programı şöyle:

07 NİSAN 2016 PERŞEMBE GÜNÜ:

---Saat:10.00: İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN’ ın Makamında Tebrigatları Kabulü (İl Merkezi ve İlçelerde bulunan personelimiz makam ziyaretinde bulunacaklardır.)

---Saat:15.00: İlimiz Garnizon Şehitliğinde Kur’an okunması, dua yapılması, şehitliklerin ziyaret edilmesi ve şehitliklere karanfil bırakılması.

---Saat:16.00: Aziz Şehitlerimiz adına Ulu Camide ikindi namazı öncesi Mevlüd-i Şerif okutulması ve Mevlid akabinde helva dağıtılması.

 06/07/08/09 NİSAN 2016 ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA-CUMARTESİ GÜNLERİ:

--- İlimizde ikamet eden Şehit ve Gazi Aileleri ile Emniyet Mensupları Emekliler Derneğine belirlenen heyetlerce ziyaretlerde bulunulacaktır.

09 NİSAN 2016 CUMARTESİ GÜNÜ:

---Saat:11.00: Isparta Emniyet Müdürlüğü Vali Vahdettin ÖZKAN Ateşli Silah Atış Poligonu ve Patlayıcı Madde İmha Alanı Açılışı(Hava Şartlarının Elvermesi halinde)(Koçtepe yolu üzeri, Sobu Tepe Mevki)

Poligon açılışımızda dua edilerek kurban kesilecektir. Ayrıca 171.Yıl Atış Müsabakası için 3 personelimize final atışları yaptırılacaktır.

Poligonun hazırlanmasında emeği geçen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Mahmut ZADEOĞLU’ na ve Isparta Orman Bölge Müdürü Sayın İsmail TÜFEKÇİ’ ye plaket verilecektir.

Gelen misafirlerimize ikramda bulunularak program sona erecektir.

 10 NİSAN PAZAR GÜNÜ:

---Saat:11.00 : Fatih mahallesinde bulunan ana hizmet binası protokol girişi bahçe kısmında Atatürk Anıtına çelenk sunulacaktır.

---Çelenk sunumu ve konuşmaların ardından Göller Bölgesi Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Sayın Melahat Ecevit ve Türkiye İlim Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği Isparta Temsilcisi ve İlimizin tanınan ve sevilen şairlerinden Sayın Zeki ÇELİK şiir okuyacaklardır. Katılımlarından dolayı plaket verilecektir.

---10 Nisan Polis Haftası sebebiyle düzenlenen 171.Yıl Atış Müsabakasında dereceye girenlere ödül verilecektir.(Atış yarışması birincisine yarım altın, ikincisine çeyrek altın ve battaniye, üçüncüsüne çeyrek altın verilecektir.)

---Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından alınan 5 adet motosikletin Emniyet Müdürlüğümüze teslimi yapılacaktır ve katkılarından dolayı Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Sayın Ahmet TURAL’ a plaket takdim edilecektir.

---Üstün gayret ve özverili çalışmaları ile emeği geçen 255 personelimize, Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN tarafından verilen Başarı Belgelerinin personelimize verilmesi ile tören programımız sona erecektir.  

Bu haber 701 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...